sidings-kunststof-voorzetgevels

Onderhoudsvriendelijke binnen- en buitengevels

Bij gevelrenovatie leggen wij de nadruk op onderhoudsvriendelijkheid. De door ons geplaatste kunststof voorzetgevel elementen (panelen en sidings) zijn niet poreus en nemen bijgevolg geen vocht of vuil op. Sommigen zijn zelfs volledig UV-bestendig. Zij zijn met andere woorden onderhoudsarm. Vele andere produkten vragen een tussentijds onderhoud (reinigen, schilderen, opvoegen, enz…), wat bij ons dus niet het geval is.

Soorten voorzetgevels

Wj delen onze produkten op in twee categorieën, die uiteraard probleemloos kunnen gecombineerd worden.

voorzetgevels-polyester-glasvezels

Voorzetgevels in polyester versterkt met glasvezel

voorzetgevels-polyester

Nieuwe voorzetgevel

Tand-en-groef panelen die mechanisch bevestigd worden tegen uw bestaande gevel zorgen ervoor dat uw oude, vuile, gebarsten gevel, er terug als nieuw komt uit te zien. Verder nog, door de aard van het materiaal ziet uw gevel er na verschillende decennia nog steeds ongeschonden uit. De waterdichte sluiting zorgt ervoor dat er geen waterinsijpeling meer mogelijk is en door de methodiek van plaatsing (ventilatie) zorgen wij ervoor dat het aanwezige vocht in uw oude muren weg kan, met een terug volledig droge muur als gevolg.

Met andere woorden, gedaan met vochtplekken in de binnenmuren van uw woonkamer, badkamer, keuken, …

Verschillende motieven

De panelen zijn leverbaar in verschillende motieven zoals baksteen, breuksteen, leisteen, beplijstering (Crépi) tot zelfs kunststof panelen die voorzien werden van een echte baksteenlaag.
In tegenstelling tot vele andere gevelmaterialen, zijn de door ons geplaatste produkten niet poreus en nemen bijgevolg geen vocht of vuil op. Verder dient er niet gefundeerd worden, daar wij onze panelen, vanwege hun lichte gewicht, rechtstreeks tegen uw bestaande gevel kunnen bevestigen.

Deze produkten kunnen uiteraard ook geplaatst worden in combinatie met onze sidings. Er kan ook geïsoleerd worden waar mogelijk.

nieuwegevel

Voorzetgevels of sidings in kunststof

sidinds

Hoogwaardig, stijlvol en onderhoudsarm

Droomt u ook van een zijgevel, achtergevel of zelfs een volledige woning in sidings, dan hebben wij voor u de ideale oplossing.
Sidings in hoogwaardig kunststof bieden een stijlvol uitzicht en zijn bovendien volledig waterdicht vanwege hun tand-en-groef sluiting. De folies waarmee zij gelamineerd werden, zijn beschikbaar in een heel groot kleurenpallet en zijn niet poreus, wat betekent dat zij geen vocht of vuil opnemen. In sommige gevallen zijn zij zelfs aanpasbaar met uw pvc ramen of deuren, daar bepaalde fabrikanten van pvc ramen en deuren dezelfde folies en kleuren gebruiken bij hun productie.

Ook voor oversteken, dakkapellen, dakranden, enz … bieden deze produkten de ideale oplossing.

Al deze produkten kunnen uiteraard ook geplaatst worden in combinatie met onze voorzetgevel elementen in polyester met glasvezel.
Er kan ook geïsoleerd worden waar mogelijk.

nieuwe-sidings-dakkapel

Renovatie en bekleding van binnengevels

nieuwe-binnengevel-7

Binnenmuren bekleden? Verfraai uw interieur.

Immostruct plaatst composiet bekledingen voor al uw binnenmuren. Snel en zonder breekwerk. Er is keuze uit een grote variatie aan motieven.

Loskomend behang? Verf die afbladdert? In een woning kunt u blijven klussen. En u heeft al zo weinig tijd voor de dagelijkse beslommeringen.

Maak komaf met die vervelende karweitjes. Houd uw woning netjes aan kant, en maakt u zich geen zorgen over een lelijke wand. Die is er immers niet meer.

Winkel of kantoor inrichten zonder zorgen? Met binnenmuren in composiet.

De inrichting van uw zaak is een visitekaartje. U wil dat uw winkel, kantoor, of horecazaak klasse uitstraalt en aantrekkelijk is. Misschien wilt u af en toe eens een facelift voor uw interieur. Om de zaak fris te houden.

nieuwe-binnegevels2
nieuwe-binnengevel-renovatie-201610

Ontdek de voordelen van een voorzetmuur

Binnenmuren in composiet hebben u als ondernemer veel te bieden:

  • snelle plaatsing: u hoeft u zaak niet te sluiten
  • groot aanbod aan motieven en structuren: geschikt voor elke interieur
  • weinig onderhoud: bespaart u veel tijd
  • duurzaam: u hoeft geen geld te spenderen aan schilderwerken

Interesse?

Contacteer ons voor een gratis offerte.

Onze expert komt ter plaatse en u krijgt vrijblijvend een scherpe prijsopgave.

Bel ons!

Bel ons voor een verkennend gesprek om uw werken in te schatten.

 

Indien u het wenst kunnen we een afspraak regelen met één van onze experts om ter plaatse totaal vrijblijvend de werken te bekijken en een offerte op te maken.

 

+32 (0)3 311 74 81

Wij bellen u!

Wordt u liever door ons opgebeld op een later tijdstip?

Vul uw naam, nummer en eventueel tijdstip in en wij zullen u contacteren. Uw nummer wordt uiteraard niet gebruikt voor andere doeleinden.

 

Mail ons!