Historiek

Immostruct cvba werd opgericht in 1988. Al snel profileerde Immostruct zich tot dé autoriteit op het vlak van overzetdaken in België en het Groothertogdom Luxemburg. De stichter droeg in 2005 het vaandel over aan zijn dochter, die vandaag samen met haar echtgenoot de reputatie van het familiebedrijf hoog houdt.

Bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie is al die jaren dezelfde gebleven: “Enkel tevreden klanten door professionele projectbegeleiding, kwaliteitsmaterialen, efficiënte plaatsing en perfecte nazorg.”

Van aan de bron tot na de realisatie van uw droom: Immostruct is enkel bekommerd om het goede gevoel dat haar klanten overhouden aan de professionele samenwerking.

Dakrenovatie wordt uitgebreid met gevelrenovatie

Immostruct vult de steeds strenger wordende eisen voor renovatie met succes in door voortdurend te innoveren. Wij leggen de lat bewust hoog op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Na kennismaking met een aantal Duitse producenten van kunststof voorzetgevel-elementen breidt Immostruct haar werkterrein uit. Vandaag is Immostruct een van de belangrijkste installatiebedrijven van kunststof voorzetgevels en sidings in de Benelux.

Een goed geoliede machine: verdere professionalisering

Wij blijven investeren in deskundige partners en vakkundig personeel. Verkoop, planning, plaatsing, technische nazorg en administratie vullen elkaar perfect aan.

De keuze van producten en fabrikanten is selectief. Elke fabrikant wordt grondig gescreend, elk product zorgvuldig geëvalueerd. Alleen het beste is goed genoeg. Immostruct kiest resoluut voor een langetermijnvisie.

Recente ontwikkelingen: veiligheid en arbeidskwaliteit

In de renovatiemarkt van vandaag staan veiligheid en arbeidskwaliteit centraal. Immostruct spaart kosten noch moeite en investeert bewust in professioneel en veilig materiaal, gekeurde stellingen en telescoopkranen.

Op deze manier worden onze eigen medewerkers gemotiveerd om borg te staan voor een onberispelijke plaatsing.

immostructteam